Tuesday, February 2, 2010

Vi ska ge ut vår första bok! Det blir inte en bok om skjortor

Lina är tillbaka från Nepal efter två veckor, och resan gick faktiskt utan större problem. Det var risk för en storstrejk, men den blåstes som tur var av. Hon har fått gjort otroligt mycket under sina veckor där. Bland annat har vi fått mycket bättre rutiner när det gäller produktionen.

För min del har arbetet kretsat mycket kring att göra vår site mer säljande. Det är ett arbete som aldrig kommer ta slut känns det som. Just nu väntar jag på bilder från Nepal på våra färdiga skjortmodeller, så att kunderna lättare ska kunna se hur de ser ut. Det är alltid svårt att veta vad som lockar till köp och vad som gör att kunderna väljer att vänta med sitt köp, så all feedback vi får från våra besökare är värdefull.

Dagen innan Lina åkte till Nepal satt vi och drog upp strategier för vårt framtida arbete med The Fair Tailor. Bland annat satte vi upp ett antal mål. Ett av de målen var att ge ut en bok på Bookhouse förlag, ett förlag som bland annat ger ut böcker om spännande schyssta entreprenörer. En vecka senare fick vi en förfrågan från Bookhouse om vi ville vara med att skriva en e-bok, och det ville vi förstås. Boken kommer handla om vad som kommer hända på 10-talet och förutom Lina och jag så skriver även bland andra Tove Lifvendahl, Kjell A Nordström, Sofia Strömberg, Alf Rehn, Karl-Henrik Robert, Emma Stenström och Johan Staël von Holstein.
Det ska bli riktigt spännande att se vad de andra har skrivit. Vi har redan lämnat in vår text.
Ibland är det bra att sätta mål.

Per Zetterberg, som vann vår utlottning om att bli The Fair Tailors första kund, har lagt ut en video på när han fick sin skjorta. Riktigt kul att se.


Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skräddarsydda skjortor, rättvist producerade, via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se