Monday, February 8, 2010

Nu blir vi ännu bättre, vi tar hjälp av proffsen

Vi bestämde oss för att inleda ett designsamarbete för att ytterligare öka kvaliteten på våra skjortor. Vi kände att vi ville lyfta våra redan bra skjortor ytterligare en nivå. Nu har vi lyckats göra klart med två toppdesigners som kommer gå in och hjälpa oss att ta fram nya modeller. Jag vet inte om det handlar om flyt, bra karma eller något annat, men de två vi kommer att jobba med är så otroligt bra på det de gör. Tyvärr kan jag inte avslöja vilka det rör sig om, men vi pratar prisbelönta skjortdesigners. Det ska bli otroligt roligt att se vad de kan göra för att lyfta The Fair Tailor ytterligare ett steg högre, i vår jakt mot den perfekta skjortan.

Vi arbetar självklart med att alltid ha nöjda kunder, vårt mål är att 100% ska vara nöjda med oss. Som ett led i det kommer vi nu att ringa runt till alla som handlat från oss sen lanseringen i mitten av december. Det kommer bli ett tidskrävande arbete, men ska vi förbättra saker är det bättre att vi får feedback på ett än så länge tidigt stadium. Jag är väldigt nyfiken på att se hur vi våra kunder uppfattar oss.

Idag åker Lina till Stockholm och imorgon följer jag efter. På tisdagen ska vi nämligen föreläsa på Kulturhuset i samband med ett event som kallas Klimatsalong. Klicka gärna på länken för att läsa mer. Förutom föreläsningen har vi lyckats boka in möten med en mängd spännande personer, både intressanta entreprenörer och potentiella kunder. Det blir några hårda men spännande dagar.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skräddarsydda skjortor, rättvist producerade, via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se