Thursday, February 25, 2010

Världens bästa armbryterska

Idag bjuder jag på ett inlägg som inte handlar om våra fantastiska skräddarsydda skjortor, utan om armbrytning, gröna bloggar och sociala medier.

Den 8:e mars firas kvinnodagen 100 år. The Fair Tailor arbetar med att hjälpa bland annat utsatta kvinnor. När vi fick en förfrågan från Heidi "Armbryterskan från ensamheten" Andersson om vi ville vara med och planera och delta vid ett event hon planerade på kvinnodagen tackade vi med glädje ja. Dels för att det är ett ämne som ligger oss varm om hjärtat, dels för att Heidi är en otroligt driven person och hon och Lina kommer på fantastiska idéer ihop.

Resultatet blir World Challenge, ett event där man bland annat ska kora världens bästa armbryterska, oberoende av viktklass. Dessutom ska The Fair Tailor hålla en inspirerande föreläsning. Har du möjlighet så kom till Världskulturmuseet den 8:e mars. Eventet har mottot: "Styrka. Inspiration. Handlingskraft."

World Challenge

Den här bloggen har blivit nominerad till årets gröna blogg.

Sveriges bästa gröna blogg

Tycker du om den här bloggen så rösta gärna på oss. Vi fick meddelandet om vår nominering lite sent, så vi ligger lite efter. Men som tur är kan du rösta varje dag.

Förra våren var Lina och jag och lyssnade på en föreläsning om sociala medier av Niclas Strandh och Brit Stakston. Direkt kände vi att det här, det ska vi jobba med. Vi gick hem och registerade oss på Twitter och startade vår första blogg. Nu har vi över 7000 fans på Facebook (fans.thefairtailor.com), bloggen på Veckans Affärer, en kanal på YouTube med mera. Som en följd av det blev vårt sociala mediearbete granskat av siten 365 Social Media Cases.
Tydligen måste vi göra något rätt, för de var väldigt positiva till vårt arbete. Läs gärna deras granskning här.

DN och SvD skriver om att få företag har regler för sociala medier. Det har vi, vi uppmuntrar de som arbetar hos The Fair Tailor att följa med i det sociala flödet. Speciellt stilbloggar som Manolo och The Drones Club uppmuntrar vi dem att följa.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skräddarsydda skjortor via internet

2 comments:

  1. Hej!
    Ni borde ha bilder på Alla era skjortor på hemsidan...eller har jag missat det bara?
    :)

    ReplyDelete
  2. Hej,

    Jag håller med.
    Vi är fortfarande i uppstartsfasen med vårt företag och sidan uppdateras hela tiden. Under våren kommer vi få bilder på alla våra färdigdesignade skjortor.

    Sebastian

    ReplyDelete

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se