Monday, February 22, 2010

Förra veckan riksdagsmän, nu en minister

En av de häftigaste sakerna med att jobba med The Fair Tailor är att det händer saker hela tiden.

Det händer så mycket nytt att varken jag eller Lina fattar det själva. Eller ens märker det. Det är när vi pratar med personer som vi träffat på tidigare under projektets gång som vi märker det. Det syns på deras reaktion. I tisdags, i samband med middagen med Pagrotsky och Astudillo, träffade vi på en tjej, Catherine, från en revisionsbyrå som gav oss rådgivning i samband med att vi var med i Venture Cup. När vi träffade henne första gången satt vi och spånade på en affärsplan. Vi hade egentligen inte så mycket mer än en idé.
Idag är vi 9 personer som arbetar med företaget. Från 10% för vissa till 200% för mig och Lina. Vi har produktion i Nepal, vi har investerare i bolaget, vi hamnar i alla möjliga och omöjliga sammanhang (mer om det senare) och vi i vår mening bara i början.

Den där gången vi träffade Catherine från revisionsbyrån första gången var för 11 månader sen...

En lite kul sak som hände i fredags var att Lina blev tillfrågad ifall hon som svensk entreprenör som startar verksamhet i utlandet ville träffa handelsministern Ewa Björling om några veckor. Och det vill hon såklart.

Vi arbetar inte partipolitiskt med The Fair Tailor. Efter att pratat med sossarna förra veckan är det nu alltså dags för moderaterna. Det är väldigt roligt att beslutsfattarna vill lyssna på vad vi har att säga.

För min del lutar det åt att jag kommer delta vid ett mycket intressant event i början av sommaren. Än så länge är det inte helt klart, så jag ber att få återkomma. Men det är otroligt smickrande att bli inbjuden.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skräddarsydda skjortor via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se