Thursday, January 28, 2010

Lina rapporterar live från Nepal - The Fair Tailors nyhetsbrev

Här kommer en sammanfattning av vad som hänt The Fair Tailor senaste tiden.
Vill du få våra nyhetsbrev direkt till din mailbox, anmäl dig då på www.thefairtailor.com


Gina Tricots ägare investerar i The Fair Tailor
Som vissa av er redan känner till Lina och jag inte längre 100% utan istället 51% av The Fair Tailor AB. Vår inkubator iQube köpte 9% och en investerare som heter Sätila köpte 40%.
Sätila började med en mössfabrik, bland annat tillverkade de Stenmarksmössorna. Numer har man stora innehav i bland andra Gina Tricot och Scorett. Och så The Fair Tailor då förstås. De satsar nu på schyssta entreprenörer och all vinst de gör på oss återinvesteras i andra schyssta projekt. Det är en av alla faktorer som gör att det känns så rätt att ta in dem som ägare. Lina och jag får inga pengar själva, de går rakt in i The Fair Tailor, så bolaget kan utvecklas och växa snabbare. En rolig detalj är att GP i samband med affären valde att skriva om oss för tredje gången på mindre än ett halvår. Kul!

Lina är på plats i Nepal
Lina är just nu i Nepal och hon har varit på Child Watabarans barnhem för att se vad de vill göra med de nästan 7000kr vår Facebookgrupp samlat ihop. Pengarna ska nu användas till att köpa bland annat ett pingisbord till flickorna på flickhemmet. De brukar nämligen ha svårt att hävda sig när pojkarna spelar fotboll.
Bjud gärna in alla dina vänner till gruppen om du inte redan gjort det.
Du hittar den på fans.thefairtailor.com


Har du köpt din första skjorta än?
Nu har våra 30 första kunder fått sina skjortor. Det är väldigt spännande att få feedback från kunderna. Det är utan tvekan så att The Fair Tailor är inne i en ny fas nu, med frågor från existerande och blivande kunder.
Vår hemsida har nu varit uppe i en månad och vi jobbar ständigt med att göra små förbättringar på den. Just nu jobbar vi på att få upp mer bilder och på att göra det lättare att beställa sin skjorta. Att vi har färdigdesignade modeller med bilder tror jag kommer göra det lättare att se vad man får när man beställer. Spana in www.TheFairTailor.com och avgör själv.


Lina & Sebastian
The Fair Tailor

ps
Stort tack till alla härliga fans som hjälpt oss komma såhär långt.
Utan er hade skjortan på bilden inte funnits. Tack!
ds

pps
Har du en blogg får du gärna hjälpa att få mer trafik till www.TheFairTailor.com genom att genom att länka till oss.
ds

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se