Tuesday, April 13, 2010

Prästskjortor, nu är de här

Sedan vi lanserade The Fair Tailor har vi fått en hel del mail från präster som undrat om vi inte kunde ta fram prästskjortor. De prästskjortor som finns på marknaden sen innan är antingen i dålig kvalitet och med dålig passform eller skräddarsydda från Sverige med priser på flera tusen per skjorta.

Präster är medvetna konsumenter, de köper sina skjortor själva och de gillar Fair Trade, de är helt enkelt en perfekt kundgrupp för oss.

Vi har pratat mycket med präster och utifrån deras önskemål har nu våra designers tagit fram mönster för våra prästskjortor och den här veckan lanserar vi dem officiellt.  Det känns väldigt roligt att nu kunna lansera en produkt som våra kunder så uttryckligen har efterfrågat.

Vad vi lyckats hitta så finns det ingen annan som gör rättvist producerade skräddarsydda prästskjortor. Jag är till och med tveksam om det finns någon som gör prästskjortor i egyptisk bomull.

Det ska bli otroligt spännande att se vad vi får för respons från våra kunder på lanseringen. Jag tror svart är den färgen som kommer gå mest, men vem vet. Snart kanske vi får se präster i randiga och rutiga skjortor.

Dessutom har vi nu börjat med en ny typ av produktfotografering, där är prästskjortorna först ut. Spana in våra designade skjortor, så kan du se att bilderna på våra prästskjortor är klart snyggare än våra tidigare bilder. Nu ska vi jobba på att få till lika bra bilder på alla våra modeller.

PrästskjortorDet är inga jätteavancerade bilder, det ska bara till tid och pengar för att få det gjort. Och det är två saker som nystartade företag som The Fair Tailor alltid behöver mer av.

Klädförsäljningen ökar, det är en positiv nyhet för oss. Läs mer på VA, DN, SvD och GP.
VA rapporterar även att kvinnor spenderar tre år av sitt liv i butiker av olika slag. Handlar man hos oss kan man minska den tiden.
En positiv hållbarhetsnyhet i DN är att svenskar är bäst i världen på att återvinna.
DN skriver att Twitter ska börja ta betalt för företag för att positiva nyheter om dem ska hamna högt i flödet. Intressant.
SvD rapporterar om ett spännande entreprenörsprojekt.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skjortor – Skräddarsytt via internet

1 comment:

  1. Eftersom randiga och rutiga skjortor inte rekommenderas av biskopsmötet så är det nog ganska otroligt om sådana kommer att säljas i större utsträckning. De färger som är officiellt rekommenderade är för diakoner grön, för präster svart, grå och blå, för biskopar lila och röd.

    ReplyDelete

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se