Thursday, April 15, 2010

Författardebuten är avklarad

Idag har vi släppt vår första bok. Det är en e-bok som vi skrivit tillsammans med 30 spännande entreprenörer, tänkare och ledare. Alla ger sin syn på vad vi tror ska hända under de kommande 10 åren. Det var otroligt roligt och hedrande när förlaget Bookhouse tillfrågade oss om vi ville vara med.

Det var som sagt var 30 andra medförfattare till boken, bland dem finns Erika Augustinsson, Tove Lifvendal, Johan Stael von Holstein och Olle Wästberg.

Boken ges ut inom ramen för Creative Commons, vi författare har valt att alla ska kunna få tillgång till boken gratis, men ingen får tjäna pengar på den. Alltså finns boken att läsa gratis på internet. Du hittar den här.

Igår var jag på Connect Väst-dagen, ett event där entreprenörer och investerare möts. Jag drog en kort pitch om företaget uppe på scen, det är kul att se hur mycket man kan få med på 60 sekunder. Publiken var mycket road av att vi ska börja sälja prästskjortor...

Att hitta bra leverantörer av tyg är inte det lättaste, det ska du veta om du ska starta ett klädföretag. Idag har vi dock haft möte med en agent som verkar lovande, det ska bli spännande att se vad det kan resultera i.

Dagens mest spännande möte har ändå varit med ett bolag som investerar i företag med hjälp av mediautrymme. Det var intressant att höra hur de arbetar och vad de ser för framtida samarbetsmöjligheter med The Fair Tailor. Det blir absolut något vi ska diskutera på styrelsemötet nästa vecka.

Till sist vill jag tipsa om en svensk fotograf som säljer foton från Nepal och låter delar av vinsten gå till Watabaran, den sociala organisationen vi jobbar med i Nepal. Läs mer om det här.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skjortor – Skräddarsytt via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se