Friday, June 11, 2010

Gillar du våra skjortor?

I veckan var det final i affärsidétävligen Venture Cup, en tävling vi deltog i förra året. Under tävlingens gång går man från idé till färdig affärsplan. I år tror jag det var runt 1000 olika team som tävlat.

Stort grattis till pristagarna Tomologic, BioNordum och Nocturnal Vision som blev årets tre pristagare i sverigefinalen.  Extra grattis även till Maria och Maria på BioNordum som jag träffade i Tällberg/Leksand förra veckan. De kom trea i regiontävlingen och lyckades alltså förbättra den placeringen ett snäpp när de tävlade mot resten av landet.

Igår kom också en extra glädjande nyhet för Venture Cup, regeringen har beslutat att satsa 6 miljoner kronor på tävlingen, så jag gissar att nästa års upplaga blir något alldeles extra.

Jag hoppas du inte missat Nya Affärer, en ny satsning av Bonnier Tidskrifter på entreprenörskap. Spana in deras nätverk för entreprenörer.

Nya Affärer skriver även om 10 myter om entreprenörskap, en intressant text.

För egen del har det blivit en hel del nya affärer senaste tiden, vilket är riktigt roligt. Det är alltid så otroligt mycket roligare när försäljningen går uppåt.

Nu kan man förresten "gilla" våra skräddarsydda skjortor på Facebook. Gå till http://www.thefairtailor.com/ och spana in vilken av våra designade skjortor du gillar mest.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skjortor – Skräddarsytt via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se