Tuesday, June 22, 2010

En skräddarsydd skjorta för 199kr

Jag har tidigare här i bloggen skrivit om den fantastiska styrelsen vi har i The Fair Tailor. Varken jag eller Lina har drivit den här typen av start up tidigare. Det är så skönt att vi har med två erfarna entreprenörer som kan hjälpa oss prioritera. Nu ska styrelsen dessutom förstärkas med en riktigt skarp ekonomichef som bland annat ska hjälpa oss att jaga nyckeltal.

Det finns många sidor på internet som berättar hur man ska göra för att lyckas som entreprenör. Många av dem är i ärlighetens namn rätt intetsägande och floskelfyllda. Genom hashtaggen #entreprenörskap på Twitter hittade Lina den här artikeln. Enkelt och sakligt, mycket bra helt enkelt. En viktig sak som står är att det viktigaste är inte att göra sitt företag känt, det viktigaste är att göra det känt bland dina kunder.
Centerpartiet har haft en tävling för entreprenörer, där förstapriset var ett aktiebolag. Lite kul initiativ. Och kul entreprenörsidé som vann. Läs mer och det på Nya Affärer.

Vårt nya nyhetsbrev är ute, du hittar det här. Det här nyhetsbrevet innehåller dessutom vår bästa deal någonsin. Du hittar den även på vår fanpage på Facebook. Vi ger dig chansen att köpa en skräddarsydd skjorta i egyptisk bomull för 199kr.
Mitt förra inlägg om konkurser fick väldigt mycket respons, väldigt intressant och glädjande.
Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skjortor – Skräddarsytt via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se