Thursday, October 14, 2010

En bra dag i den här entreprenörens liv

Jag har en bakgrund som teknisk projektledare men jag måste säga att jag inte alltid ser tjusningen i tekniska projekt. Resultatet efteråt kan ofta vara fantastiskt, men vägen dit kan ibland vara väl tuff.

Med detta sagt är detta en glädjens dag för oss på The Fair Tailor. Dels blev det idag klart att vi ska föreläsa på biblioteket i Alexandria i Svenska Institutets regi, helt otroligt bara det. Men störst för oss idag är lanseringen av vår nya site.

Många timmars hårt arbete har lett fram till det i idag kallar Nya The Fair Tailor. Som e-handlare är hemsidan otroligt viktig, det är där man möter sina kunder. När vi byggde vår första site hade vi en bild av hur The Fair Tailor skulle se ut, sen utvecklades företaget åt ett lite annat håll, även om grundidéen fortfarande är densamma. Jag tror att vi lyckas visa det med den nya designen. Vi har också försökt göra det enklare.
Skräddarsydda skjortor
En annan rolig sak som hände idag, det har helt enkelt inte slut, var att en av Sveriges bästa siter för stil och herrmode, The Drones Club, listade oss som en webbutik "som innhåller nyttigheter".
En bra dag i den här entreprenörens liv helt enkelt.

Sebastian Stjern
THE FAIR TAILOR
- Dress responsibly
Skräddarsydda skjortor via internet

No comments:

Post a Comment

 
BlogRankers.com Blogg listad på Bloggtoppen.se